Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Dongguan Kaimiao Electronic Technology Co., Ltd
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΗλεκτρική πόρτα αναρρόφησης

Τα αντι - αυτόματη πόρτα αυτοκινήτων τσιμπήματος - πιό στενά μέρη αντικατάστασης πορτών αυτοκινήτων εγκαθιστούν τη Honda Gienia το 2017

Κίνα Dongguan Kaimiao Electronic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Dongguan Kaimiao Electronic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Γειά σου, Φλωρεντία. Έχουμε εξετάσει ένα tailgate στη Hyundai Tucson. Διαπιστώσαμε ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι υψηλή

—— Bolkar

προϊόντα είναι το καλύτερο στην αγορά που έχουμε χρησιμοποιήσει άλλη επιχείρηση. εκεί η υπηρεσία εξυπηρέτησης είναι professiona.l

—— Ο κ. Nolan

Είμαι Online Chat Now

Τα αντι - αυτόματη πόρτα αυτοκινήτων τσιμπήματος - πιό στενά μέρη αντικατάστασης πορτών αυτοκινήτων εγκαθιστούν τη Honda Gienia το 2017

Anti - Pinch Automatic Car Door Closer Car Door Replacement Parts Fit Honda Gienia 2017
Anti - Pinch Automatic Car Door Closer Car Door Replacement Parts Fit Honda Gienia 2017 Anti - Pinch Automatic Car Door Closer Car Door Replacement Parts Fit Honda Gienia 2017 Anti - Pinch Automatic Car Door Closer Car Door Replacement Parts Fit Honda Gienia 2017

Μεγάλες Εικόνας :  Τα αντι - αυτόματη πόρτα αυτοκινήτων τσιμπήματος - πιό στενά μέρη αντικατάστασης πορτών αυτοκινήτων εγκαθιστούν τη Honda Gienia το 2017

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: KaiMiao
Πιστοποίηση: 3C, TS16949, ISO
Αριθμό μοντέλου: Χλμ-HG101
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 pc
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 4 PC σε ένα κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες μετά από την κατάθεση
Όροι πληρωμής: D/A, D/P, T/T, PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: 20.000 σύνολα ανά μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πρότυπο αυτοκινήτων: Honda Gienia έτος: 2017
Λειτουργία: Δευτεροβάθμια επαναρρόφηση, αντι-σφιγκτήρας, κλειδαριά ασφάλειας και ούτω καθεξής Μοτέρ: Εισαγόμενη η Ιαπωνία μηχανή Mabuchi
Εργαλείο δύναμης: Υψηλής αντοχής εργαλείο κραμάτων εργαλείο μετάδοσης: Polyoxymethylene υλικό
Υψηλό φως:

Μαλακός στενός αυτόματος

,

μαλακές στενές πόρτες της Bmw

Πόρτες αναρρόφησης της Honda Gienia 2017 αυτόματες ηλεκτρικές, ηλεκτρικές πόρτες αναρρόφησης αντι-τσιμπήματος

 

Πλήρης δύναμη στην αγορά της ηλεκτρικής πόρτας αναρρόφησης

Στις 24 Οκτωβρίου, στο θέμα «η νοημοσύνη, κατασκευή, χαρακτήρας, της τήξης» αυτοκίνητη έκθεση τεχνολογίας θα λάμψει στη νέα έξυπνη βάση κατασκευής Dongguan. Παρουσιάστε μεγάλη ναυσιπλοΐα οθόνης, ηλεκτρική πόρτα αναρρόφησης, meow κίνηση, Xiaofang. Τα ρέοντας μέσα, κινητό τηλεφωνικό μακρινό σύστημα ελέγχου, άνετη πρόσβαση, τεσσάρων διαστάσεων 360 σύστημα, σειρά Α των προϊόντων όπως ο λαμπτήρας ατμόσφαιρας είναι και ούτω καθεξής εισαχθείσα και επιτόπια εμπειρία. Και δείχνει ότι έχει αρχίσει να ασκείται aftermarket.

 

Μια νέα βιομηχανική έναρξη βάσεων και προϊόντων, σας προσκαλώ για να βεβαιώσω την κρίσιμη στιγμή της συνάθροισης. Ένα ζεστό καλωσόρισμα σε όλους τους φιλοξενουμένους. Μετά από 3 έτη σχεδιαγράμματος και βαθιάς ανάπτυξης, KaiMiao είναι έτοιμο, εάν είναι μια ολοκαίνουργια αντίληψη για το προϊόν, αυτό είναι επίσης μια μεγάλη επένδυση σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικών έρευνας και της ανάπτυξης, ή μια σε βάθος ανάλυση ολόκληρης της βιομηχανίας, τα προϊόντα θα ικανοποιήσει σίγουρα τις ανάγκες aftermarket.

 

Χτίζοντας τα κέντρα νεωτερισμών για το αυτοκίνητο κατασκευαστικό κέντρο ηλεκτρονικής, το δάσος τεχνολογίας του Kai Miao έχει εξηγήσει λεπτομερώς το γενικό σχεδιάγραμμα και η κατεύθυνση προϊόντων της επιχείρησης, τεχνολογία του Kai Miao θα χρησιμοποιηθεί στη ναυσιπλοΐα οχημάτων, το όργανο καταγραφής κυκλοφορίας και τον έλεγχο πίεσης ροδών, ευφυής είσοδος, ηλεκτρική πόρτα αναρρόφησης, tailgate ηλεκτρικής δύναμης ανυψωτής, πλήρης δύναμη στα αυτοκίνητα οπτικοηλεκτρονικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία για να δημιουργήσει τη μπουτίκ βιομηχανίας, ο μύθος της δημιουργίας της μετα αγοράς.

 

Το κινητό τηλεφωνικό δίκτυο, τεχνολογία KaiMiao είναι δεσμευμένο στην οικοδόμηση ενός κινητού προϊόντος τηλεφωνικών δικτύων, στο αυτοκίνητο, πρέπει μόνο να συνδέσετε το τηλέφωνο κυττάρων σας με την υποδοχή USB. Η εφαρμογή του δικτύου οχημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί, καμία πρόσθετη ροή επαναφορτίσεων, μοιραμένος με την κινητή κυκλοφορία, να δώσει κάθε αυτοκίνητο με τα προϊόντα KaiMiao τα ευφυέστερα, πιό προηγμένα και ασφαλέστερα προϊόντα DA.

 

Η ευφυής πρόσβαση στην έμπνευση σχεδίου προϊόντων του τέσλα, ευφυής πρόσβαση στα προϊόντα κατηγορίας είναι εξίσου πλήρης της εμπιστοσύνης, φέρνει την καινοτόμο τεχνολογική επανάσταση, τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου δεν ειναι απαραίτητο να κάνει οποιαδήποτε λειτουργία, εφ' όσον φέρνετε τα κλειδιά αυτοκινήτων με την καρδιά σας, το όχημα μπορεί να ανοίξουν αυτόματα όταν φθάνει το όχημα σε μια ορισμένη σειρά.

 

Η ηλεκτρική πόρτα αναρρόφησης, η ηλεκτρική πόρτα είναι γρήγορη, σταθερή και φτηνή. Αυτή τη στιγμή, τα ηλεκτρικά προϊόντα πορτών αναρρόφησης έχουν προσαρμοστεί πλήρως, συμπεριλαμβανομένης της Nissan. Το Guang Ben, Dongfeng Honda, Kai Chen και πολλά άλλα πρότυπα, πιό πρόσφατος, Volkswagen, Ford και μια σειρά των προτύπων προϊόντων θα απαριθμηθεί.

 

Η γενική λύση του νέου ενεργειακού οχήματος, με την έκρηξη των νέων ενεργειακών οχημάτων, ως προμηθευτή του συστήματος διαχείρισης τριών ενέργειας για τα νέα ενεργειακά οχήματα. Διαχειρίζεται ήδη τα μεγάλα στοιχεία και τα βάζει στην πράξη.

 

Τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής πόρτας αναρρόφησης

  • Safty

Αποφύγετε τις διαρροές μυστικών που προκαλούνται από την πόρτα κλειστή, μπορεί να αποτρέψει τα ατυχήματα από να κλείσει την πόρτα και ούτω καθεξής. Η ασφάλεια του προσωπικού στο αυτοκίνητο εγγυάται ανά πάσα στιγμή, συγχρόνως, η λογική σειρά προσρόφησης 6mm, η περάτωση της περιοχής δεν θα εμποδιστεί εύκολα, και μπορεί να διακοπεί αποτελεσματικά την πόρτα, οι χρήστες είναι ασφαλέστεροι και ασφαλέστεροι.

  • Έξυπνος

Ακριβώς μια απλή ώθηση στην πόρτα, ωθεί την πόρτα στο ημι κλειδωμένο σύστημα θέσης για να αναλάβει την υπόλοιπη εργασία. Η διαδικασία την πόρτα χωρίς οποιοδήποτε εμπόδιο και την ομαλή ολοκλήρωση της εργασίας. Η απελευθέρωση των χεριών εξασφαλίζει επίσης την αξιοπιστία των κλειδαριών πορτών.

  • Υγεία

Μόλις αγγίξει το αυτοκίνητο το αυτοκίνητο, θα αρχίσει την πόρτα και την σφιχτά. Καμία ανάγκη να υπομένουν «οι εφιάλτες» της μεγάλης δύναμης στο κλείσιμο της πόρτας, η διαδικασία κλειδώματος πορτών δεν κάνει τους ανθρώπους να αισθανθούν άνετους και χωρίς οποιοδήποτε θόρυβο. Το αντίο στο θαμπό δυνατό θόρυβο έχει παράσχει στους χρήστες μια εγγύηση υγείας.

  • Κομψότητα

Ήπια κλείστε την πόρτα και δοκιμάστε μια πρωτοφανή ελαφριά αφή. Το αντίο στο θαμπό θόρυβο αυξάνει την άνεση και κάνει τη μετακίνηση και εκφράζει πιό χαριτωμένο. Η πόρτα αναρρόφησης παρέχει στους χρήστες την άνετη και κομψή εμπειρία αυτοκινήτων.

  • Αξιότιμος

Σαν χαρακτηριστικό γνώρισμα των αυτοκινήτων πολυτέλειας, χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο Benz S, σειρά BMW7, Maybach, Bentley της Mercedes και άλλα πρότυπα, όταν δεν κλείνουν την πόρτα, η πόρτα θα συρθούν αυτόματα έως ότου είναι εντελώς κλειστό. Η διαδικασία κλειδώματος πορτών κάνει τους ανθρώπους να αισθανθούν άνετους και η φωνή είναι πολύ ελαφριά. Μια ειδική εμπειρία στην ατμόσφαιρα υψηλών σημείων.

 

Τα αντι - αυτόματη πόρτα αυτοκινήτων τσιμπήματος - πιό στενά μέρη αντικατάστασης πορτών αυτοκινήτων εγκαθιστούν τη Honda Gienia το 2017 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Kaimiao Electronic Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Cynthia Deng

Τηλ.:: 13790160972

Φαξ: 86-0769-82198610

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα